Qui som

Façana de Casa EscolàCasa Escolà és una empresa familiar de llargues arrels en el món de la pastisseria i de la fleca que es remunta a principis del segle XX. La seva principal activitat era la fleca tradicional i l’elaboració de coques de recapte, tot i que en els últims deu anys ens hem especialitzat principalment en aquestes, seguint la tradició començada pel nostre avi.


Avui en dia Casa Escolà s’ha convertit en un referent de la coca de recapte a Lleida, arribant a ser, segurament, una de les principals productores d’aquesta menja tradicional a la nostra terra. Aquest fet ens ve donat per un interès nostre per fer que la coca de recapte no s’hagi convertit només en un àpat de festa major, sinó en un producte que es pot degustar qualsevol dia i a qualsevol hora.
Cal dir que som la quarta generació de forners que ens hem especialitzat en l’elaboració de coques de recapte, tot recordant la memòria del nostre avi, creador i pioner en la venda de la coca tal i com la coneixem actualment.

Qui somL’any 2010 celebrem el centenari de la fundació de Casa Escolà. Per aquest motiu volem donar a conèixer la nostra història particular, tan antiga com recent. Donat que considerem que la coca de recapte ha representat per a la nostra casa una manera de viure la fleca tradicional, volem que els nostres amics i clients siguin partícips de la nostra alegria per haver pogut arribar als cent anys.

 

 

 

Història de la "Coca de Recapte" als orígens de Casa Escolà

Història del "Tonet"